High End Media Group

High End Media Group är en digital marknadsföringsbyrå som har spetskompetens inom olika digitala marknadsföringsmetoder. Med hjälp av HEMG kan du  ta din verksamhet till nya nivåer. Hos HEMG får du tillgång till ett expertteam inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering. Om du anlitar oss på HEMG kan du lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Våra huvudtjänster är:

  • SEO (sökmotoroptimering) – Sökmotoroptimering handlar om att anpassa en hemsida efter de algoritmer som styr sökmotorerna. Genom SEO kan du hamna högre i sökresultaten på sökmotorerna, och då speciellt på Google.  Genom att hamna högt i sökresultaten på relevanta ord och fraser kommer fler personer att besöka din sajt. Målet är sedan att du ska få fler affärer och fler kunder.
  • Google Ads – Google Ads är betald annonsering på Google. Du kan synas i sökresultaten på olika sätt, men även finnas med på Googles partners hemsidor. Vi på High End Media är experter på att få bra resultat från annonskampanjer.
  • Sociala medier – Vi hjälper dig med annonsering på olika sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn. Våra experter hjälper ditt företag att förbättra synligheten på sociala medier genom att rikta annonser med relevant innehåll mot rätt målgrupper.
  • Hemsidor och webbhandel – Vi bygger väldesignade och lättanvända hemsidor i WordPress som är världens mest använda hemsidesplattform. Vi ser också till att sidan är anpassad efter både sökmotorerna och besökarna genom att skapa en tydlig struktur på hemsidan. Vi kan dessutom koppla WooCommerce till din wordpressida vilket ger dig en bra e-handelsplattform där olika typer av betallösningar kan användas.
  • Utbildningar – Förutom att vi hjälper Borås Yrkeshögskola med deras utbildningar inom Business Development så kan vi också erbjuda skräddarsydda utbildningar för ditt företag. Exempel på utbildningar är inom SEO, Google Ads, Google Analytics och Sociala medier.

Är du intresserad av att få veta mer? Besök High End Medias hemsida och läs om våra tjänster inom digital marknadsföring.