Publicerad

Gruppträning online för att förbränna frukt

Gruppträning online

Varför gruppträna online?

Att förbränna kalorier som du får i dig när du äter massor av goda frukter är viktigt. Om du inte riktigt vet hur du ska göra, eller om du själv har svårt att få ändan ur vagnen så är gruppträning ett bra alternativ. Nu i Corona-tider så kan gruppträning online vara ett effektivt sätt att klara av sin träning på hemmaplan. Då slipper du att springa på andra snoriga och förkylda träningsentusiaster samtidigt som du kan fokusera fullt ut på själva träningen.

Fint grupptränings-erbjudande

Om du vill komma igång med din träning och faktiskt göra den hemma, så rekommenderar jag att du tar en titt på Fitness by Hanna,  här erbjuds just nu fina paketpriser på såväl zumba som HIIT (högintensiv intervallträning).

Gruppträning online i olika former

  • Gruppträning online Fitness by Hanna finns som sagt i flera olika former.
    Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är populär, med cirka 14 miljoner utövare i över 150 länder.
  • Högintensiv intervallträning är en styrketräningsmetod. Metoden är högintensiv och kortvarig. Den prioriterar hög intensitet och få repetitioner med målet att utveckla muskulaturen så effektivt som möjligt.

Så om du tänker komma igång med din träning nu, eller kanske efter nyår, så rekommenderar jag att du tar en titt på Fitness by Hanna, här finns det mesta för träningsentusiasten som föredrar att göra det på hemmafronten!